Sinds begin september 2016 is de 17e eeuwse kerkers onder het Stadhuis te bezichtigen. Groepen die het museum bezoeken kunnen dat bij een reservering kenbaar maken of zij dat willen. Individuele bezoeken zijn op bepaalde tijden mogelijk. In samenwerking met de VVV Groenlo is voor de individuele bezoeker de volgende mogelijkheden gecreëerd : op woensdagmiddag om 13:00 uur en 15.00 uur via de VVV. op zaterdagmiddag om 13.00 uur en om 15.00 uur via het Stadsmuseum Groenlo. Op woensdagmiddag melden bij de VVV en op de zaterdag bij het Stadsmuseum. Let op: aan elke bezichtiging kunnen maximaal 10 personen deelnemen. Deelname in volgorde van aanmelding. Toegangsprijs: € 2,00 voor volwassenen en € 1,00 voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.